Steigerhouten Bedden

Steigerhouten bedden online

Ben je op zoek naar een bed vol karakter? Dan is een bed van steigerhout uitermate geschikt voor jou. Bij Steigerhout-winkel.nl heb je enorm veel keuze uit robuuste bedden. Met de natuurlijke uitstraling van steigerhout is het iedere dag heerlijk wakker worden. Naast het slaapcomfort zijn steigerhouten bedden echt een ware lust voor het oog. De slaapkamer wordt direct voorzien van een sfeervolle uitstraling. Om je slaapkamer helemaal af te maken is een tv meubel van steigerhout een echte aanwinst die perfect past bij je bed. Wil jij slapen naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor een bed van steigerhout!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Uniek assortiment steigerhout bedden

Steigerhout is een ideale materiaalsoort waarmee je kan variëren. Deze houtsoort kan gecombineerd worden met staal/metaal om een bed een ​​industriële uitstraling te geven. Wanneer je het met wit mengt, krijgt je steigerhout bed een rustieke uitstraling. Je kunt steigerhout ook gebruiken om jouw slaapkamer te versieren met leuke accessoires, zoals een kapstok of nachtkastje.

Steigerhout bedden op maat

Bij interesse zorgen onze aanbieders ook voor lattenbodems of matrassen. Onze aanbieders bezorgen jouw steigerhout bed thuis in Nederland en België. Ook leveren zij een steigerhouten bed met lattenbodems en matrassen in andere Europese landen. Of je nu een bed and breakfast, een hotel, een kamp of een studentenhuis hebt, onze aanbieders helpen je met de complete inrichting van de slaapkamer. De steigerhouten bedden zijn geen standaard bouwpakketten. Elk bed bestaat uit 4 tot 6 delen, zoals het hoofdbord, voetenbankje en dressoirs. Het bed heeft speciale haken voor eenvoudige montage. Je kunt er ook voor kiezen om je bed te laten bezorgen en direct te laten monteren in de slaapkamer. Binnen enkele minuten kan je ontspannen op jouw nieuwe op maat gemaakte steigerhouten bed!

Hulp nodig?

We nemen spoedig contact met je op

    klantenservice steigerhout-winkel.nl