Steigerhouten Picknicktafels

Picknicktafels van steigerhout

Op zoek naar een steigerhouten picknicktafel? Bij Steigerhout-winkel.nl ben je op de juiste plaats. Hier kan je terecht voor allerlei prachtige steigerhout tuinmeubelen en dus ook voor robuuste picknicktafels!

Steigerhouten picknicktafels

Als er een tuinmeubel is dat opnieuw zijn intrede heeft gevonden in de Hollandse tuin, dan is het de steigerhouten picknicktafel wel. Niet alleen bij mensen thuis, maar ook in bedrijfstuinen zijn ze razend populair. De picknicktafels van steigerhout creëren een hoop sfeer én bieden een mooi aantal zitplaatsen. Twee vliegen in één klap!

Voor ieder wat wils

Net als bij de rest van onze tuinmeubelen, is er ook in steigerhouten picknicktafels genoeg keuze uit verschillende maten, kleuren en stijlen. Zo kun je natuurlijk gaan voor de klassieke picknicktafel. Daarmee zit je immers altijd goed. Maar misschien vind je het juist leuk om het klassieke model te combineren met een met een industriële of moderne touch. Heb je de steigerhouten picknicktafel met het stalen onderstel bijvoorbeeld al gezien? Of het model met zwart geschilderde poten? Deze picknicktafel van steigerhout is verkrijgbaar in 4-, 6-, 8- of zelfs 10 persoons. Ideaal voor lange zomeravonden met een groot gezelschap!

Pimp je picknicktafel

Het leuke aan steigerhouten meubelen is dat je ze ook zelf kunt pimpen en op die manier helemaal naar wens kunt maken. Wil jij niet alleen de poten zwart maar de hele steigerhouten picknicktafel? Zo gedaan! En vind je hout met een witte gloed mooi? Dan zet je hem toch gewoon in de whitewash? Naast deze twee kleuren kun je jouw steigerhouten picknicktafel natuurlijk in iedere gewenste kleur schilderen. Lees je van te voren wel even goed in zodat je de juiste werkwijze hanteert en je heb jaren plezier van je nieuwe aanwinst!

You've just added this product to the cart: