Steigerhouten Tafels

Tafels van steigerhout

Als er een meubel is dat al sinds jaar en dag enorm geliefd is en ook niet in populariteit lijkt af te nemen, is het de steigerhouten tafel wel. De tijdloze looks en de vele varianten maken het een meubel dat werkelijk in ieder interieur tot zijn recht komt. Het blad kan zo robuust of zo vlak als je zelf wilt. En het onderstel? Ook dat is er in tal van verschillende soorten en maten. Dus of je stijl nu landelijk, industrieel of modern is: een tafel van steigerhout is altijd een goed idee!

Onderstel varianten voor je steigerhouten tafel

Het onderstel van de steigerhouten tafels is dus in vele varianten verkrijgbaar, maar in de meeste gevallen is het wel van hetzelfde materiaal gemaakt; namelijk van staal.  Met staal kun je ontzettend veel kanten op. Zo kun je kiezen voor een design met smallere poten voor een moderne uitstraling. Ga je voor de landelijke look, dan zul je eerder voor de bredere poten vallen. En zelfs in smal en breed heb je de verschillende modellen weer voor het oprapen. Je kunt je steigerhouten tafel bijvoorbeeld voorzien van stalen poten aan beide kanten in een kruis- of U-vorm, of je kiest voor een spinvorm in het midden van de tafel.

Steigerhouten tafels in verschillende vormen en hoogten

Niet alleen qua tafelbladen en onderstellen heb je de keuze uit een ruim assortiment, ook qua vormen en afmetingen is ons niets te gek. De standaard rechthoekige tafelvorm, maar ook rond, ovaal of vierkant kun je in onze webshop bestellen. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden als het op hoogte aankomt. Dat maakt dat je naast hele toffe eettafels, ook steigerhouten bartafels kunt bestellen. Super origineel!

Steigerhouten tafel op maat

Aan verschillende bladen, onderstellen en maten dus geen gebrek. De kans dan ook groot dat jouw ideale steigerhouten tafel zich al in ons assortiment bevindt. Is jouw wens nu toch nog iets specifieker en lukt het je niet om de juiste tafel te vinden? Geen probleem! Bij veel van onze partners kun je een tafel geheel op maat laten maken. Op die manier kun je werkelijk al je wensen doorgeven en geniet je uiteindelijk van lange avonden aan de voor jou perfecte eettafel!

Tuintafel van steigerhout

Het unieke aan steigerhouten tuintafels is dat ze er in alle soorten en maten zijn. Je hebt de keuze uit de klassieke vierpoot uitvoering, maar je kunt ook kiezen voor de kruispoot uitvoering, steigerbuis frame zoals de steigerbuis tafel of de moderne stalen U-poot. Waar je ook voor kiest, een mooie stevige tuintafel van steigerhout die tegen alle weersomstandigheden kan, is zo bij je geleverd. Ook qua maat kun je bij ons alle kanten op. Voor kleine ruimtes zoals een balkon of dakterras hebben we een geschikte kleine steigerhouten tuintafel in een ruimte met dezelfde zithoek. Maar zelfs hele grote houten tuintafels op steigers waren voor ons geen probleem.

Hulp nodig?

We nemen spoedig contact met je op

    klantenservice steigerhout-winkel.nl
    You've just added this product to the cart: