Steigerhouten Bloembakken

Steigerhouten bloem- en plantenbakken

Wil je meer groen in je tuin en hiervoor een originele plantenbak aanschaffen? Dan zijn deze steigerhouten bloembakken zeker wat voor jouw tuin! Met een plantenbak van steigerhout krijgt je tuin een natuurlijke uitstraling en kunnen deze ook gebruikt worden als afscheiding van tuindelen. Een bloembak van steigerplanken zorgt dus niet alleen voor meer sfeer, maar kan ook de indeling van je tuin hervormen!

Plantenbak van steigerhout

De steigerhout plantenbak is een echte eyecatcher voor de tuin, het balkon of het terras. Dankzij de stoere, natuurlijke uitstraling van de plantenbak is het mogelijk direct een sfeervol geheel te creëren in de ruimte waar je deze neerzet. Met bloeiende bloemen of planten in de bak kan je letterlijk een leefbaar interieur vormgeven. De steigerhouten bloem- of plantenbak is niet voor niets één van de meest populaire productcategorieën uit ons assortiment.

Combineer steigerhout met RVS

Zoals ook te zien is bij de steigerhouten tafels, banken of kapstokken, is de combinatie tussen het hout en roestvrijstaal (RVS) echt een aanrader. De natuurlijke uitstraling van de steigerhout plantenbak en de stoere, industriële uitstraling van RVS zijn de ideale match! Een RVS lijst die om de steigerhouten bloembak is gemonteerd is dé blikvanger van je terras, balkon of tuin!

Steigerhout planten- of bloembak kopen

Bij Steigerhout-winkel.nl kan je terecht voor een enorm aanbod steigerhouten bloembakken. Van groot tot klein en in talloze vormen zijn er bloembakken verkrijgbaar. Koop je platenbak van steigerhout via onze website en geniet van de beste prijzen voor jouw nieuwe aanwinst!

Hulp nodig?

We nemen spoedig contact met je op

    klantenservice steigerhout-winkel.nl
    You've just added this product to the cart: