Van Abbevé Vuur en wijnkoeler – Statafel – Bruin – 60×60 cm

Van Abbevé Vuur en wijnkoeler – Statafel – Bruin – 60×60 cm

995,00

Artikelnummer: 7064500676909614 Categorie:

Bekijk product

Beschrijving

De Vuur en Wijnkoeler Statafel van Van Abbevé is een praktische steigerhouten terrastafel die buiten met zowel warm als kouder weer goed tot zijn recht komt. Doordat de vierkante tuintafel standaard met een gashaard met rvs-brander, optische houtblokken en lavastenen is ingebouwd, creëert deze verrijdbare vuurtafel een warme en gezellige sfeer.
Onder het whitewash afgewerkte tafelblad is een opbergruimte gecreëerd (42x42x75 cm)welke geschikt is voor de meegeleverde gasfles. Op warme dagen is de vierkante openhaard te verruilen voor een vierkante inbouw wijnkoeler die het mogelijk maakt om drankjes heerlijk koel te bewaren.Het sfeervolle vuur van de vierkante haard is gemakkelijk te ontsteken door middel van een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is gemakkelijk af te stellen met een draaiknop. Beide functies zijn verwerkt in een rvs bedieningspaneel.
De steigerhouten buitentafel is voorzien van een steigerhouten verplaatsbare onderstel door middel van 4 wielen met een diameter van 12.5 centimeter. De tafel wordt standaard uitgevoerd met de gashaard. Hierbij is het ook mogelijk om een glazen ombouw te bestellen die zorgt voor een chique uitstraling en een extra stukje veiligheid. Deze keuzes is net als de keuze voor de wijnkoeler zijn optioneel. Wij nemen hier contact met u over op.

Extra informatie

Levertijd

11

Brand

Van Abbevé

Merchant

bol.com: Home improvement and gardening

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Van Abbevé Vuur en wijnkoeler – Statafel – Bruin – 60×60 cm” te beoordelen

Hulp nodig?

We nemen spoedig contact met je op

    klantenservice steigerhout-winkel.nl
    You've just added this product to the cart: